sábado, 10 de julio de 2010

No con mi voto

9 comentarios:

clariana dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
clariana dijo...

¡Hola Sílvia!
He vist el vídeo amb les inverosimils afirmacions d'alguns dels polítics ¡Quina pena! posar-se al lloc de l'altre... aquest no té ni idea del que això representa.
I tan de bo que es poguessin perdre el veure a José Tomás els seus fills i els dels altres. No sé que passa amb la resolució del Parlament y les curses de braus. Van assignar un dia, després el van prorrogar i el 14 o 15 de juliol havien de dir alguna cosa. He buscat a la web del Parlament i en aquests quatre dies que queden del curs polític no ve aquest punt en cap de les ordres del dia, només el dia 14 una propossició de llei per aprovar un reglament sobre els correbous per par de CIU.
¿Tú saps alguna cosa? Salutacions afectuoses.

Silvialamisma dijo...

Te dejo la carta que he recibido de la Campaña no con mi voto. Ahí te informan del día que se realizará la votación.
Un abrazo Clariana, gracias por preocuparte!

"35.000 persones ja estan informades i pendents del que succeeixi al Parlament, gràcies a la campanya ciutadana i seguim sumant.
Benvolgudes amigues i amics,


Si haveu rebut aquest missatge és perquè en el seu dia vau donar el vostre suport a la campanya ciutadana “No amb el meu vot” per demanar que els diputats i diputades, principalment del PSC, pugin decidir lliurement segons la seva pròpia consciència si finalment voten a favor o en contra de la prohibició de les curses de braus a Catalunya. Després d’haver fet entrega del plec d’al·legacions i el manifest a tots els grups parlamentaris el passat dia 6 de Juliol, Diari Maresme "La campanya No amb el meu vot arriba al parlament" ara és el moment de donar-vos les gràcies a tots i cadascun de vosaltres per haver confiat en aquesta iniciativa i per haver ajudat a demostrar un cop més que nosaltres, la immensa major part d’homes i dones de Catalunya tenim molt clar que el maltractament dels animals és un assumpte que ens afecta i ens sensibilitza, no perquè siguin animals, bonics o lletjos, domèstics o salvatges, sinó perquè exactament igual que nosaltres experimenten un munt de sensacions entre les que es compten el dolor i l’angoixa. Tenim un deute moral amb totes les criatures d’aquesta terra. Totes elles són tremendament vulnerables a l’enorme poder que la nostra “racionalitat” ens confereix als éssers humans i que malauradament com tots sabem prou bé, massa sovint utilitzem per motius egoistes que generen una llarga i lamentable cadena de destrucció i patiment.



Les curses de braus, però també altres espectacles i tradicions cruels i d’altres aparentment simpàtiques i inofensives, com ara el circ o els zoològics, potser són algunes de les pitjors mostres de fins a quin punt som capaços dels comportaments més “irracionals” que no només afecten i perjudiquen a les nostres víctimes o al planeta sencer en el terreny ecològic, sinó que també ens degraden a nosaltres mateixos i impedeixen, o si més no retarden, el que poguem avançar pel camí de l’ètica cap una nova i millor condició humana, realment mereixedora d’obstentar aquest calificatiu de racional.

Silvialamisma dijo...

NO me admitió el blog ponerte la carta completa aquí la segunda parte:

"Pel que fa a la part més de ciutadania d’aquesta campanya, és molt important que nosaltres els ciutadans prenguem consciència de que democràcia no pot significar res més que tenir el dret d’anar a votar cada quatre anys i com a molt a protestar, si no ens agrada el que fan amb el nostres vots. Cal crear una autèntica consciència ciutadana, compartir propòsits i esperances, rebutjar activament la injustícia i la imposició que molts “demòcrates de saló” amb un esco al parlament, una regidoria o una presidència de govern ens volen fer empassar. Si tots prediquem amb l’exemple, no hi ha cap govern ni democràtic ni dictatorial que resisteixi l’empenta d’un poble unit que sap el que vol i cap a on vol anar. Malauradament, avui dia, precisament en el moment de la història en el que tenim més recursos que mai per fer possible aquesta “utopia”, ens trobem immersos en una voràgine de consum i materialisme, una absurda cursa de competitivitat sense meta ni premi reals, i tot un munt de coses més, que lluny d’això, fomenten l’individualisme, el conformisme , la ignorància i finalment i el pitjor de tot, el triomf d’aquells que es nodreixen d’aquest caos disfressat de normalitat.


Si tots nosaltres fem un petit esforç per mirar una mica més enllà del que ens envolta aquí i ara, i ens adonem de que tenim el privilegi de formar part d’un projecte incomparablement més gran i durador, molt més enllà de nosaltres i del nostre pas per aquest món, si aprenem a fomentar la creativitat, la il·lusió, l’esperança i la solidaritat i si transmetem tots aquests valors de generació en generació, aquesta bella utopia de l’exel·lencia de la condició humana pot esdevenir sense cap dubte una ferma realitat. Vosaltres ja aneu per aquest camí i vull animar-vos a que no l’abandoneu mai, sinó ben al contrari a que amb el vostre exemple i amb la vostra experiència aneu trobant dia a dia a més i més companys de viatge, per així inspirar a molts altres més que també voldran ingressar en aquesta comunitat global de ciutadans del món, informats , compromesos i solidaris. Només si entenem que som protagonistes i no mers espectadors de la realitat que ens ha tocat viure i que tots i cadascun de nosaltres som necessaris per canviar-la i adaptar-la als canvis, podrem aconseguir ser realment lliures i començarem a gaudir realment del que significa viure en democràcia.



Esperem que els polítics prenguin bona nota del missatge que els haveu fet arribar i siguin prou hàbils i responsables com per fer marxa enrere en una postura que no podem pas acceptar de braços creuats. Si saben el que els hi convé, no haurien de tenir cap dubte. Les eleccions són a la cantonada i pinten molt, però que molt malament per a tothom i especialment per al partit socialista.

Silvialamisma dijo...

Pues aún hay una tercera parte:


"Després de que el Consell de garanties estatutàries hagi desestimat el recurs del Partit Popular a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per la prohibició de les curses de braus, la votació del ple segurament es produirà entre els dies 28 i 29 de Juliol, més tard del que havíem previst. En aquest temps que resta, us animem a reforçar encara més la pressió d’aquesta campanya, escrivint personalment cartes adreçades al partit socialista, que de fet és l’unic que pot decidir donar llibertat de vot. Seria molt important, que rebessin missatges, breus, clars, concisos i evidentment respectuosos dels ciutadans, declarant que haveu participat tant en aquesta campanya com en la recollida oficial de signatures que va permetre a la plataforma PROU portar la (ILP) al parlament. Ajudaria molt més, encara que no sigui veritat, si dieu que sou votants habituals del PSC, però que evidentment deixaríeu de ser-lo per sempre més si consenteixen arribar a la votació final, silenciant l’opinió dels seus propis diputats i diputades que puguin desitjar poder donar un vot favorable a la ILP. I encara podeu dir, que de ser així, fareu tot el que estigui a la vostra ma per convèncer a quantes més persones del vostre entorn a que facin el mateix. Al cap i a la fi, com podeu veure, ells són els mestres de la mentida i l’engany, o sigui que amb més raó encara podem fer-lo nosaltres per defensar el que és just.



No deixeu de parlar del tema amb la família, els amics, els companys de feina o estudis i els veïns. Són molts els que encara no tenen ni idea de tot això. Escrigueu als vostres blogs, al Facebook, Twitter, etc, envieu cartes als diaris dient també que mantindreu el compromis de no votar als còmplices polítics del maltractament d’animals. Qualsevol petit gest serà important. El silenci és la nostra derrota i en això confien els que només volen fer la seva a costa de tothom.



Mai hem estat tant aprop d’aconseguir lliurar-nos d’aquest anacronisme cultural. Si podem fer alguna cosa per donar-li l’empenta definitiva, ara és el moment, després serà massa tard.





La nostra campanya encara no s’acabat i en funció del que passi al parlament, potser no haurà fet més que començar. Podeu continuar visitant la web https://sites.google.com/site/noambelmeuvot i la campanya


al Facebook Facebook Campanya Ciutadana No amb elmeu vot i fent difusió a tots els vostres contactes, tant de tot això com del video (MOLT IMPORTANT) de la campanya a Youtube, Video de Campanya NO AMB EL MEU VOT que resumeix prou clarament el nostre missatge. Us mantindrem al dia de tot el que vagi passant fins l’últim moment.



Finalment com a coordinador d’aquesta campanya, només em resta enviar-vos una forta abraçada virtual i les més sinceres gràcies a tots i totes els que haveu contribuït a fer-la possible.



Miguel Àngel Barrachina i Roger




Amb el desig de que ben aviat a Catalunya només es puguin veure toros d'aquesta manera.

MOLTES GRÀCIES"

clariana dijo...

¡Hola Sílvia!
Te agradezco mucho la información que me transmites con esta carta, con todo su interesante contenido y con las fechas en que se podrá saber algo de la resolución. Me alegro de que El Consell de Garanties Estatutàries haya desestimado el recurso del PP. contra la prohibición de las corridas, es un paso adelante.
Buscaré esa dirección que indicas y miraré a ver que más puedo hacer. Normalmente protesto delante de la Monumental cuando hay corridas con un grupo reducido que lo hace. Aprecio mucho tu interés por el bienestar de los animales además de todas las buenas causas que defiendes. Gracias otra vez y un beso.

Silvialamisma dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Silvialamisma dijo...

Lo último que he recibido:
Benvolguts amics i col·laboradors,

Com ja us deiem, a l'anterior comunicació, en aquesta recta final cap a la votació definitiva que decidirà si Catalunya es lliura o no de les curses de braus, i que com sabeu es produirà el dia 28 d'aquest mes, pot ser molt interessant de cara a refermar l'efecte de la nostra campanya, que el grup socialista, constati que realment estem esperant a que preguin una decisió i que tindrem molt en compte el que facin amb el tema de donar llibertat de vot.

Per tal d'aconseguir això, qui vulgui pot contribuir adreçant cartes postals, no mails per no saturar i que no quedi cap constància, simplement dient,sense allargar-se massa i de manera molt educada, que haveu participat en les campanyes de PROU i en aquesta també i que tot i que sou votants habituals del PSC, o que els haveu votat en alguna ocassió, teniu molt clar que no ho fareu mai més si no donen llibertat de vot als seus diputats el dia 28.

Si algú de vosaltres es decideix a adreçar les seves opinions al grup socialista,us estariem molt agraits si ens ho comuniqueu, per què ens quedi constància, simplement enviant un petit missatge a aquesta mateixa adreça.

A continuació teniu els noms de la presidenta del grup parlamentari del PSC i dels portaveus així com l'adreça del Parlament de Catalunya a la que haveu de remetre les vostres cartes. La més important és la presidenta del grup,però si voleu podeu reforçar escrivint també als portaveus.

Moltes gràcies a tots i totes per la vosta valuossísima contribució.
Miguel Àngel Barrachina i Roger
Coordinador de campanya

Presidenta del Grup dels Socialistes de Catalunya PSC

I. Sra. Manuela de Madre Ortega
Parlament de Catalunya
Parc de la Ciutadella s/n
08003 Barcelona


Portaveu del grup parlamentari dels Socialistes de Catalunya PSC
I. Sr. Miquel Iceta i Llorens
Parlament de Catalunya
Parc de la Ciutadella s/n
08003 Barcelona

Portaveu adjunt del grup parlamentari dels Socialistes de Catalunya PSC
Sr. David Pérez Ibáñez
Parlament de Catalunya
Parc de la Ciutadella s/n
08003 Barcelona
Yo les he escrito a los tres.
Un beso Clariana!

clariana dijo...

¡Hola Sílvia!
He añadido el vídeo de "No con mi voto" al post que acababa de poner de un pintor ruso.
También he copiado las tres direcciones que indicas para enviarles cartas postales a estas personas, comunicando el contenido escueto que reseñas.
Gracias por preocuparte de informarme con todo detalle.
Ojalá que salga adelante el poder acabar con las corridas. Un beso y buen domingo.